SriLanka Holiday House

SriLanka

Holiday

House

Velkommen i vores hus

 

Beskrivelse

 

SriLanka holidayHouse - en smuk, selvbetjent Hus beliggende lige ved stranden under høje palmer. I en lille fiskerby. Huset indeholder to soveværelser med dobbeltsenge, et badeværelse, køkken, stue, balkon, tagterrasse, som altid give den mest fantastiske udsigt.

Den lange palmstrand gør dette til en af ​​de bedste stranddestinationer i Sri Lanka - og huset er i den bedste position tilbyder stille, komfortabel og afslappende indkvartering, med let adgang til den aktive del af stranden med sine attraktive strandbarer og restauranter .

Dodanduwa er en charmerende fiskerby bakket op af regnskov, søer og kokos plantager på Sri Lankas tropiske sydkyst, ca. 100 km syd for hovedstaden Colombo og 20 km. 15 minutters kørsel fra den historiske by Galle.

 

The Beach House er fuldt møbleret i traditionel stil, har loft fans i alle værelser.

To soveværelser med Queen size senge. Møbleret stue, fuldt udstyret køkken med gryder, gaskomfur, køleskab og fryser. Badeværelse med toilet, håndvask, bruser.

Terrasse, balkon med møbler og betjenes dagligt af pedelen.

Havet ved huset er badevenlig. det er også muligt at surfe på havet ca. 200 meter der fra.

Hele vejen langs stranden mod Hikkaduwa er der hoteller og resturanter hvor man kan spise og drikke.

Du har også mulighed for at tage på udflugt til mange turist mål i SriLanka med base fra huset, og vores pedel vil passe på mens i er ude.

OneWeb 2015 © Copyright